Minősített autómosó program

Elkötelezett célunk, hogy mosótulajdonosainknak kiváló minőségű termékeket-szolgáltatásokat nyújtsunk, a mosóügyfelek pedig minden autómosás alkalmával megtapasztalják, mit is jelent a hamisítatlan EHRLE felhasználói élmény.

Ennek érdekében 2016 augusztusában bevezettük a „MINŐSÍTETT AUTÓMOSÓ BERENDEZÉS” tanúsítást.

A Minősített EHRLE autómosó körbe azok az autómosók tartoznak, amelyek átlagon felüli felhasználói élményt biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy EHRLE gyári beállítások szerint – azaz eredeti EHRLE tisztítószerrel, és tapasztalt szervizeseink által rendszeresen ellenőrizve – működtetik berendezésüket.

Emellett gondozott környezetet, tiszta mosóteret biztosítanak, ahol az ügyfél számára minden adott a gyors, kényelmes, magas színvonalú autómosáshoz. Ez nem csak a mosóügyfelek, hanem az üzemeltetők érdekét is szolgálja, hiszen a színvonalas szolgáltatással lojális ügyfeleket, s így versenyelőnyt nyerhetnek a konkurenciával szemben.

Ezen felül cégünk is extra árkedvezménnyel, valamint egyedi marketing támogatással honorálja a programban részt vevő partnerek elkötelezettségét.

A program sikerét jól demonstrálja, hogy a 2016-os bevezetés óta már csaknem 100 Minősített EHRLE Autómosó üzemel hazánkban, s a kör továbbra is dinamikusan bővül.

Referenciák – EHRLE önkiszolgáló autómosók

Egyre több EHRLE önkiszolgáló autómosó épül az országban. Folyamatosan frissítjük és töltjük fel ide az újonnan nyíló EHRLE autómosókat. Az itt szereplő autómosók csak pár kiragadott példa! Szívesen nyitna Ön is önkiszolgáló autómosót? Eljátszott a gondolattal, de nem tudja merre induljon el?

© 2020 EHRLE GmbH