Címünk:
1117 Budapest Hunyadi János út 9.  

Iroda nyitvatartása:
H-Cs: 7.30-16.30
P: 7.30-14.00

Árukiadás nyitvatartása:
H-Cs: 7.00-16.00
P: 7.00-13.00

Központi e-mail:
info@kvant.hu

Telefon:
+36 1 371-0760

Social Média:
facebook.com/ehrleautomoso
instagram.com/ehrlebykvant/
youtube.com/user/EHRLEhu

Állásajánlat

Szívesen csatlakozna egy dinamikusan növekvő magyar vállalathoz? Tekintse meg nyitott pozíciónkat!

Kapcsolati űrlap

Kérdése van? Szeretne ajánlatot kérni? Keresse fel „kapcsolati űrlap” menüpontunkat! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Szerviz igénylés

Problémát észlel Ehrle berendezésén? Szervizre lenne szüksége? Kattintson a lenti gombra, és jelentse be a hibát egyszerűen hibabjelentő oldalunkon!

Elérhetőségek

A KVANT KFT. – EHRLE Hungária 1997 óta foglalkozik ipari tisztítóberendezések forgalmazásával és karbantartásával.

2009 tavaszától kizárólagos joggal képviseli Magyarországon az EHRLE céget és termékeit. Munkánk minőségét és vevőink sikerét a tulajdonos és a mérnöki vezető ipari tisztítástechnológiában megszerzett több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja.

A KVANT KFT. – EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki felügyelete, karbantartása.

Célunk nem pusztán a berendezések értékesítése. Küldetésünknek tekintjük, hogy a mosóügyfelek és a befektetők igényeit feltárva, a környezetvédelmi és a helyi hatóságok hozzájárulását elnyerve, olyan autómosó létesítményeket hozzunk létre, amelyek üzemeltetése során minden érintett fél azt kapja, amit jogosan elvár és megérdemel.

Azaz a mosóügyfelek a 6-8 perc alatt elérhető abszolút karcmentes, ragyogóan tiszta autót, az üzemeltetők, stílusosan szólva, a színtiszta profitot, mi magunk pedig a kiváló referenciát, ezzel együtt továbbfejlődésünk zálogát, az elégedett ügyfelet.

Amire büszkék vagyunk

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Tripla „A”, Diamond minősítés, több mint 10 éve stabilak vagyunk

A Dun & Bradstreet tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Dun & Bradstreet tanúsítványt Európa számos országában használják.

A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Dun & Bradstreet fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Dun & Bradstreet tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

ISO Tanúsítvány

Elégedett vevőket szeretnénk, ezért törekszünk arra, hogy az elérhető legmagasabb minőséget nyújtsuk!

A KVANT Kft. – EHRLE Hungária megalapítása óta célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, melynek eredményeként szerte az országban műszakilag- és pénzügyileg sikeres EHRLE autómosók jöjjenek létre.

Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk ezen elvek mentén dolgozni, már 2011-ben bevezettük cégünknél az ISO minőségirányítási rendszert, melynek keretében kiemelt figyelmet fordítunk a vevői visszajelzésekre, az ügyfeleink széleskörű és precíz tájékoztatására, munkatársaink szakmai továbbképzésére, illetve folyamataink szabályozására.

Kvant Kft. – EHRLE Hungária munkatársai

ÜGYVEZETÉS

Hencsei Zoltán | Ügyvezető

Horváth Béla | Cégvezető
horvath.bela@kvant.hu

ÉRTÉKESÍTÉSI CSOPORT – központi értékesítés:+36 1 362 6219

Kádas Tamás | Értékesítési vezető
kadas@ehrle.hu | +36 70 624 6163

Tervezett autómosó beruházással kapcsolatos kérdések, lehetséges műszaki megoldások, árajánlat, költségszámítások, megtérülési kalkulációk, telephely analízis, mosóbemutató, tesztmosási lehetőség, autómosók összehasonlítása, pályázati tanácsadás.

Veres Krisztián | Kereskedelmi és műszaki tanácsadó
veres@ehrle.hu | +36 20 564 9153

Autómosó beruházással kapcsolatos kérdések, lehetséges műszaki megoldások, árajánlat, pályázatok, költségszámítások, megtérülési kalkulációk, telephely analízis, mosóbemutató, tesztmosás, autómosók összehasonlítása.

MARKETING

Beke-Jancsó Edina | Marketing csoportvezető
jancso@kvant.hu

 

 

ADMINISZTRÁCIÓ, SZÁMLÁZÁS

Danyi Andrea | Irodavezető
danyi@ehrle.hu

Szabó Erika | Adminisztrátor
szabo@kvant.hu

 

Informatika

Vass András | Informatikus
vass@kvant.hu

SZERVIZCSOPORT

Hibabejelentés esetén kattintson ide, vagy írjon e-mailt az ehrleszerviz@gmail.com címre.

Bögre Béla | Műszaki vezető
bogre@ehrle.hu

Gépjavítás, karbantartás, folyamatban lévő géptelepítés, üzemeltetés műszaki kérdései.

Holczimer Róbert | Műszaki koordinátor
holczimer.robert@kvant.hu

Szerviz csapat koordinálása, munkafolyamatok kiosztása.

Forgács János | Szerviztechnikus csoportvezető
ehrleszerviz@kvant.hu

Gépjavítás, karbantartás, folyamatban lévő géptelepítés.

Nagy Gábor | Telepítési csoportvezető
ehrleszerviz@kvant.hu

Gépjavítás, karbantartás, folyamatban lévő géptelepítés.

Steckel András | Raktáros

Árukezelés

Turavics Sándor | Szerviztechnikus
ehrleszerviz@kvant.hu

Gépjavítás, karbantartás, folyamatban lévő géptelepítés.

Varga István | Szerviztechnikus
ehrleszerviz@kvant.hu

Gépjavítás, karbantartás, folyamatban lévő géptelepítés.

© 2020 EHRLE GmbH