Értékeink

EHRLE Minőség – már több, mint 50 éve

Alapítása óta az EHRLE a folyamatosan fejlesztett technológiára, az innovatív ötletekre, a lehető legjobb minőségre és a tökéletes kiszolgálásra támaszkodik.

Az EHRLE termékeket az átlagon felüli minőség és modern technológia, valamint minőségi alapanyag jellemzi, nagy hangsúlyt fektetve az extrém hosszú élettartamra és a magas hatékonyságra. 

Innováció

Minden termék a legkorszerűbb gyártási eljárásokkal készül, precíz és innovatív gyártófolyamatokkal. A kész termékek szigorú belső és külső teszteken kell, hogy megfeleljenek, így garantálva az országon belüli és külföldi vevőink által elvárt minőséget.

Top Quality

A „Made by EHRLE” ígéret globálisan a legmagasabb német minőséget jelöli. Hosszú évek tapasztalata, és a megbízható, magasan képzett alkalmazottak biztosítják a legmagasabb szintű minőséget a gyártás minden területén.

Rugalmasság

Az EHRLE folyamatosan és intenzíven figyeli a vásárlók szokásait, preferenciáit, véleményét és fejlesztési ötleteit, így olyan pozícióban van, hogy bármikor tud reagálni a piaci változásokra. Az EHRLE folyamatosan az optimális vevői elégedettséget és elvárásokat helyezi a figyelmének a középpontjába.

Fenntarthatóság

Az EHRLE elkötelezett a fenntarthatóság iránt a termelési folyamatokban, a termékekben és a környezetvédelemben. A vállalat elkötelezett a mindenkori jogszabályok és a követelmények betartásával kapcsolatban és azok folyamatos fejlesztésében.

Tisztesség és felelősségvállalás

Az EHRLE célja egy jó, fenntartható, hosszútávú partnerkapcsolat az értékesítőivel, beszállítóival és ügyfeleivel. Így az EHRLE nagy hangsúlyt fektet a tisztességes ember-ember közötti kapcsolatra, úgy cégen belül, mint azon kívül.

© 2020 EHRLE GmbH