Az EHRLE bemutatkozása

Központ Illertissenben (Németország)

1982-ben épült a Siemens úton, Illertissen külterületén. A fő adminisztráció mellett a fémmegmunkálási, valamint a végső összeszerelő és a minőségellenőrző részleg, valamint a szállítási osztály is itt található.

CarWash gyár Illertissenben (Németország)

Az EHRLE CarWash gyár az eredeti telephelyen, a Thomas-Mann utcában található (eredeti nevén: Herbst utca), Illertissenben. Minden, a CarWash részleghez tartozó alkatrész itt készül.

Új EHRLE gyár Dietenheim-ben (Németország)

2016-tól a fő adminisztráció, a végső összeszerelés, a minőség-ellenőrzés és a szálítási osztály Dietenheimbe költözik.

Az EHRLE-ről

A minőség mindenek felett

Az EHRLE mára a világ egyik vezető vállalatává vált az innovatív megoldásokban a tisztítástechnológia és az autómosás területén. Az EHRLE már az alapítása óta a tökélyre fejlesztett technológiára, az innovatív ötletekre és a lehető legmagasabb minőségre és kiszolgálásra támaszkodik. Az EHRLE termékeit az átlag feletti minőség és technológia, valamint a modern tervezésüknek köszönhető kényelmes kezelés, a kiemelkedő minőségű alapanyagok, az extrém hosszú szervizintervallumok és a gazdaságos, hatékony üzemelés jellemzi.

A folyamatos új termékfejlesztésekkel és a már meglevő termékek továbbfejlesztésével köveztük ki az utunkat ahhoz az extrém magas gyártási szinthez, amely előfeltétele az EHRLE termékek globális sikerének. Ennek egyik alapfeltétele a modern összeszerelő sor, valamint a folyamatos anyagtesztelések melletti végső, számítógépes tesztelés bevezetése is.

Vállalati mutatók

Alapítás éve: 1961
Alkalmazottak világszerte: 200
Jelenlét: több, mint 30 országban

© 2020 EHRLE GmbH