ISO minősítés

Elégedett vevőket szeretnénk, ezért törekszünk arra, hogy az elérhető legmagasabb minőséget nyújtsuk!

A KVANT Kft. – EHRLE Hungária megalapítása óta célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, melynek eredményeként szerte az országban műszakilag- és pénzügyileg sikeres EHRLE autómosók jöjjenek létre.

Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk ezen elvek mentén dolgozni, már 2011-ben bevezettük cégünknél az ISO minőségirányítási rendszert, melynek keretében kiemelt figyelmet fordítunk a vevői visszajelzésekre, az ügyfeleink széleskörű és precíz tájékoztatására, munkatársaink szakmai továbbképzésére, illetve folyamataink szabályozására. Nagy örömünkre 2019-ben is sikeresen zárult a megújult, kibővített ISO 9001:2015 szabvány szerinti felügyeleti audit.

Ha Ön önkiszolgáló autómosó beruházáson gondolkodik, és fontos az Ön számára, hogy olyan céggel működjön együtt, amely a törvényi előírásoknak megfelelően, vevőközpontúan és tanúsított minőségirányítási rendszerrel működik:

Jelentkezzen a 2 hetente megrendezésre kerülő EHRLE Akadémia időpontok valamelyikére, ahol további információkat gyűjthet cégünkről, valamint az általunk forgalmazott EHRLE technológiáról.

Az előadás díj- és kötelezettségmentes, budapesti telephelyünkön kerül megrendezésre.

Az időpontokhoz és a jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre!

Előadásra jelentkezés, időpontok

© 2020 EHRLE GmbH