Condition Monitoring – Rendszer felügyelet

2 órás díjmentes képzés  MINDENT AZ AUTÓMOSÓ BERUHÁZÁSRÓL
        Kapcsolati űrlap kitöltése           ||| KÖZVETLEN MEGKERESÉST KÉREK
  • A ConditionMonitoring rendszer amellett, hogy komplett áttekintést nyújt az Ön autómosó berendezéséről, hozzájárul az üzembiztonsághoz, sőt a felhasználói elégedettséget is növeli a meggyőző mosási-ápolási végeredmény következtében.Önnek ezután semmit nem(sem) kell a véletlenre bíznia: Minden rendszer paraméter egyszerűen megtekinthető és programozható a TFT érintőképernyős kijelző használatával.  A magától értetődő, könnyen kezelhető egység lehetőséget biztosít a teljes rendszer felügyeletére, az esetleges gyenge pontok korai felismerésére és azok megfelelő időben történő kezelésére.Az előre nem látható leállások szinte mindig megelőzhetőek. Az olyan alapbeállítások, mint a mosási idő, vegyszermennyiség, víz hőmérséklet, fagyvédelem, nyitva tartás, happy hour, mosási árak és az ozmózis (szűrő működése) könnyen láthatók és módosíthatók a TFT kijelzőn.Ezek a szolgáltatási beállítások nagyban megkönnyítik autómosó berendezése működési és karbantartási folyamatainak ellenőrzését. Ezzel a rendszerrel az autómosóügyfelek és a szervizszemélyzet esetleges manipulációja a múlté.A pénzügyi elemzést tekintve nem csak arra nyújt lehetőséget, hogy kiolvassa a forgalmat, hanem a trendszámításra is, összehasonlítva az előző mosási napokkal, az Ön igényei szerint.

    A CM2 és CM3 állapotfigyelő rendszeren keresztül bármikor, a világ bármely pontjáról láthatja és módosíthatja ezeket a beállításokat, adatokat, mindössze internetkapcsolat szükséges hozzá.
    Okostelefonon vagy tableten is megtekintheti a szükséges információkat, csupán egy egyszerű ISDN/DSL kapcsolat az önkiszolgáló autómosó berendezésén és egy fix IP cím az, amit biztosítani szükséges.

További kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, vagy írjon az info@kvant.hu email címünkre!

ConditionMonitoring – Állapotfigyelés

A ConditionMonitoring  CM1, CM2 vagy CM3 állapotfigyelő rendszer ellenőrzi az Ön teljes önkiszolgáló autómosó berendezését. Így az üzleti elemzést többé már nem kell a véletlenre bíznia!

 

© 2020 EHRLE GmbH