Made in Germany

CarWashKey - Elektronikus bérlet

Egy vonzó törzsvásárlói rendszert ajánlhat visszatérő ügyfeleinek a CarWashKey rendszerrel.

A CarWashKey ügyfélrendszerrel, a mosóügyfelek bármilyen összeggel feltölthetik az elektronikus bérletkulcsaikat egy, erre hitelesített gépnél. Bármilyen vonzó törzsvásárlói bónuszt meghatározhat a feltöltés mértékének megfelelően.  

A mosóügyfelei bármelyik szolgáltatást igénybe vehetik készpénzmentesen, egyszerűen a CarWashKey használatával. A vásárlók emellett blokkot is kaphatnak adózási ügyeikhez a a kulcskiadó automatáknál. 


Elektronikus érmeelfogadó egység

Az érmevizsgáló segítségével minden autómosó ügyfél egyszerűen és gyorsan fizethet érmékkel vagy speciális zsetonnal. 

Az érmefogadó az előre beállított és ellenőrzött érméket fogadja egy elektronikus teszt után, majd a berendezést a beállított mosási időre állítja. 

A logójával ellátott, különleges reklámzsetonok használata is bármikor beállítható. Érdeklődjön az Önért felelős EHRLE CarWash szaktanácsadónál. Akár 3 különböző valuta is beállítható a hozzájuk tartozó mosási időkkel. Minden ország rendelkezik a saját valutaazonosítójával - az egyes érmék precízen elkülöníthetők a cctalk protokolnak köszönhetően, és a forgalomelemző programba is feljegyzésre kerülnek..   


Bankjegy olvasó

A pénzjegy olvasók az érmevizsgálók mellé és telepíthetők. A beépített Etronic 4 felület egyidejűleg tudja regisztrálni, működtetni és analizálni a többféle különböző fizetési rendszereket.

Jó ötlet beépíteni a bankjegyolvasókat olyan országokban, ahol relatív alacsony az érmék értéke. A bankjegyolvasók beépített, zárható gyűjtődobozzal rendelkeznek, ahova a bankjegyek pontosan kerülnek elhelyezésre és biztonságosan tarthatók. A hozzáférésre csak a felhatalmazott személyeknek van lehetősége. Ez azt jelenti, hogy a manipuláció kizárható.


Fizetési rendszerek

Az EHRLE többféle fizetési rendszert kínál minden autómosó ügyfélnek: Készpénz, zseton, elektronikus bérlet.