Made in Germany

A ConditionMonitoring rendszer amellett, hogy komplett áttekintést nyújt az Ön autómosó berendezéséről, hozzájárul az üzembiztonsághoz, sőt a felhasználói elégedettséget is növeli a meggyőző mosási-ápolási végeredmény következtében.

Önnek ezután semmit nem(sem) kell a véletlenre bíznia: Minden rendszer paraméter egyszerűen megtekinthető és programozható a TFT érintőképernyős kijelző használatával.  A magától értetődő, könnyen kezelhető egység lehetőséget biztosít a teljes rendszer felügyeletére, az esetleges gyenge pontok korai felismerésére és azok megfelelő időben történő kezelésére.

Az előre nem látható leállások szinte mindig megelőzhetőek. Az olyan alapbeállítások, mint a mosási idő, vegyszermennyiség, víz hőmérséklet, fagyvédelem, nyitva tartás, happy hour, mosási árak és az ozmózis (szűrő működése) könnyen láthatók és módosíthatók a TFT kijelzőn.

Ezek a szolgáltatási beállítások nagyban megkönnyítik autómosó berendezése működési és karbantartási folyamatainak ellenőrzését. Ezzel a rendszerrel az autómosóügyfelek és a szervizszemélyzet esetleges manipulációja a múlté.

A pénzügyi elemzést tekintve nem csak arra nyújt lehetőséget, hogy kiolvassa a forgalmat, hanem a trendszámításra is, összehasonlítva az előző mosási napokkal, az Ön igényei szerint.

A CM2 és CM3 állapotfigyelő rendszeren keresztül bármikor, a világ bármely pontjáról láthatja és módosíthatja ezeket a beállításokat, adatokat, mindössze internetkapcsolat szükséges hozzá.
Okostelefonon vagy tableten is megtekintheti a szükséges információkat, csupán egy egyszerű ISDN/DSL kapcsolat az önkiszolgáló autómosó berendezésén és egy fix IP cím az, amit biztosítani szükséges.


ConditionMonitoring - Állapotfigyelés

A ConditionMonitoring  CM1, CM2 vagy CM3 állapotfigyelő rendszer ellenőrzi az Ön teljes önkiszolgáló autómosó berendezését. Így az üzleti elemzést többé már nem kell a véletlenre bíznia!