Road Show 2020 jelentkezés

Elindul az őszi Road Show!

Jó úton van! Már csak pár lépés választja el attól, hogy megismerjen egy jövedelmező befektetést!

Jöjjön el, és hallgassa meg előadásunkat, ahol személyesen a mosótulajdonosok mesélik el tapasztalataikat, és mutatják be vállalkozásukat.

Tapasztalt kollégánk gyakorlatias előadás keretében mutatja be miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, valamint hogy hogyan érdemes létrehozni és üzemeltetni úgy, hogy beváltsa a hozzá fűzött reményeket.

Célunk, hogy Önt költség- és kötelezettségmentesen eljuttassuk addig a pontig, ahol el tudja dönteni, hol és milyen önkiszolgáló autómosót épít, illetve mekkora a várható beruházási költsége és várható megtérülése.

COVID intézkedések. A rendezvényeinken maximális figyelmet fordítunk a higiéniára és a járványügyi ajánlások betartására!

A COVID fertőzés elkerülése érdekében a Road Show ideje alatt az alábbi intézkedéseket vezettük be:
• A maszk viselése kötelező, melyet természetesen mindenkinek biztosítunk.
• Kézfertőtlenítőt helyezünk ki a rendezvényteremben, emellett takarító személyzet rendelkezésre állásával biztosítjuk a folyamatos fertőtlenítést.
• A 1,5 méteres távolság betartását a székek megfelelő távolságban való elhelyezésével biztosítjuk.

Regisztráció

A rendezvény regisztrációs díja 5.000 Ft/fő. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a befizetést követően kerül véglegesítésre a jelentkezése!

A zsúfoltság elkerülése érdekében és, hogy betartsuk a járványügyi ajánlásokat, a férőhelyek száma limitált. Kérjük, csak abban az esetben regisztráljon, amennyiben valóban el tud jönni! Így tartjuk fent a helyet azoknak a látogatóknak, akik valóban érdeklődnek az önkiszolgáló autómosó beruházás iránt.

A regisztrációs díj nem veszik el! A regisztrációs díj megjelenés esetén 100 %-ban visszatérítésre kerül mosózseton formájában, mely bármelyik EHLE önkiszolgáló autómosóban felhasználható, ahol beépítésre került a zsetonelfogadó rendszer. A fizetésre vonatkozó további információkat a visszaigazolásban fogjuk küldeni!

Mátészalka – 2020.09.17.
Kaposvár –
2020.09.24.
Budapest – Pomáz –
2020.10.01.
Hódmezővásárhely –
2020.10.08.
Győr –
2020.10.15.

A program- és a helyszínváltozás jogát fenntartjuk!

Regisztrációs űrlap

Töltse ki űrlapunkat és biztosítsa be helyét!

A férőhelyek száma limitált! Kérjük, a kitöltésnél ügyeljen rá, hogy a helyes adatokat adja meg, illetve minden kötelező mezőt kitöltsön. A legördülő menüben tudja kiválasztani, melyik helyszínre kíván regisztrálni!

Teljes név*:
E-mail cím*:
Telefonszám*:
Irányítószám*:
Válasszon Önnek megfelelő időpontot:
Hányan érkeznek az eseményre?
Honnan ismeri az EHRLE márkát?
Üzenet vagy esetleges kérdés:© 2020 EHRLE GmbH