Made in Germany

Kiállítások, rendezvények

EHRLE Nyílt Nap 2019.05.16., Vasmacska Terasz - Budapest


2019.05.16.

Nézze meg a 2019 tavaszi EHRLE Nyílt Napról készített videót az alábbi gombra kattintva!


EHRLE Nyílt Nap 2017.09.28, Rozmaring Kert Vendéglő


2017.09.28.

Ezúton is köszönjük annak a csaknem 100 résztvevőnek, aki ellátogatott a 16. EHRLE NYÍLT NAP –ra!

2017 szeptember 28-án megrendezésre került a 16. EHRLE Nyílt Nap. Az idei rendezvény egy kicsit más volt, mint az eddigiek, ugyanis ismét ünnepelhettünk, értékesítésre került a 200. EHRLE autómosó berendezés. Ez az eredmény nem jöhetett volna létre Ügyfeleink nélkül, ezért a szakmai tartalom mellett ezúttal nagyobb hangsúlyt helyeztünk az ünneplésre, ügyfeleink megjutalmazására, és - az eddigiekhez hasonlóan - minden felmerülő kérdés megválaszolására. 


Cím


EHRLE Nyílt Nap 2017.05.18, Kopaszi-gát, Port11 rendezvényház


2017.05.08

Ezúton is köszönjük annak a 122 résztvevőnek, aki ellátogatott a 15. EHRLE NYÍLT NAP –ra!

2017 május 18-án megrendezésre került a 15. EHRLE Nyílt Nap. A nap folyamán információs előadásokat hallgathattak meg a megjelentek. A témaválasztásnál mindig szem előtt tartjuk, hogy új érdeklődőink mellett mosótulajdonosaink is jelen vannak, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy előadásaink mindenki számára hordozzanak értéket és új információt.


Cím

Ennek megfelelően a szakmai programban szó esett arról, miért jó befektetés egy önkiszolgáló autómosó, megismerhették egy EHRLE önkiszolgáló autómosó építésének alapköveit. Ezt követően betekintést nyerhettek a habképzés technológiai hátterébe, megismerhették az aktív hab mosóhatását és marketingértékét. Ezután bemutattuk a minőség igazi zálogát, a minősített autómosók rendszerét, majd sor került egy EHRLE autómosó igazán hiteles bemutatására Baló Szilárd úr által, akinek részvételét és előadását ezúton is köszönjük. Ezután sor került a legnagyobb érdeklődésre számot tartó előadásra az árazásról, és annak gyakorlati változtatásának módjáról, majd szakmai programunk lezárásaként megismerkedhettek a napi üzemeltetői feladatokkal.

A napot cégünk 20. születésnapjának megünneplésével és meglepetéssel zártuk, majd megkoronáztuk egy finom ebéddel, melynek hangulatáról a Soundforce Zenekar gondoskodott.

Az ebéd után egy gépbemutató következett, melynek keretében reméljük minden érdeklődő választ kaphatott műszaki kérdéseire.

Reméljük minden résztvevőnek kellemesen telt a napja, és számtalan hasznos információval gazdagodva távozott rendezvényünkről!

Ősszel újra találkozunk, addig is látogassanak el a kéthetente irodánkban megrendezésre kerülő EHRLE Akadémiára


EHRLE Nyílt Nap 2016.05.12, Öbölház rendezvényközpont


2016.05.12

Ezúton is köszönjük annak a közel 120 résztvevőnek, aki ellátogatott a 13. EHRLE NYÍLT NAP –ra!

Továbbá köszönjük a tengernyi pozitív visszajelzést és reméljük, hogy minden kedves vendégünk sok-sok hasznos információval – és azzal az érzéssel távozott, hogy megérte részt vennie a rendezvényen. A gondos előkészületeknek, és az Öbölház Rendezvényközpont munkatársainak hála, hagyományainkhoz hűen idén is elegáns környezetben fogadtuk vendégeinket, ahol minden adott volt egy színvonalas rendezvény lebonyolításához. Örömmel jelentjük be, hogy az idei első rendezvényünknek volt egy különleges apropója is, mégpedig az, hogy májusban értékesítettük 150. EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezésünket! Köszönjük Önöknek a bennünk és a márkában való bizalmukat!


Cím

Programunk, előadásaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy érdekes, aktuális, a gyakorlatban hasznosítható ismereteket adjunk át, melyben nagy segítségünkre voltak szakértő vendégelőadóink is.
Így a nap első részében kollégáink előadását hallgathatták meg vendégeink arról, mik egy jól jövedelmező autómosó megvalósításának alapelvei és milyen műszaki-technológiai jellemzői, fejlesztései vannak az EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezéseknek.
Ezt követően betekintést nyerhettek a PayPass alkalmazási lehetőségeibe, az Ingenico Hungary Kft. képviselője, Szász Ferenc előadása keretében, majd egy rövid kávészünetet követően további előadások következtek. A jelenlévők gyakorlati tanácsokat kaphattak arra nézve, hogyan használják az online marketing eszközeit, hogy növeljék forgalmukat. Ebben Katona Tímea előadó, a Rent a Brain marketingügynökség munkatársa nyújtott iránymutatást. Maradván az online megoldásoknál, de azt egy kicsit más szemszögből megközelítve, a következő prezentáció az online kasszák témakörét ölelte fel, Varga Edina adószakértő előadásában. Valószínűleg ez volt az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó téma már meglévő mosótulajdonosaink körében, így örömmel tölt el minket, hogy ezen a területen is hasznos információkkal láthattuk el Önöket.

Rendezvényünk során egyik fő célunk az volt, hogy ne csak tőlünk hallhassanak az EHRLE technológia előnyeiről, hanem olyanok is megosszák tapasztalataikat, akik maguk is EHRLE önkiszolgáló autómosó tulajdonosok. Köszönjük Kovács Bencének és Bodrogi Csabának, hogy beszámoltak tapasztalataikról a nagyközönségnek!
A napot szokásunkhoz híven egy kiváló szórakoztató produkcióval zártuk, Lorán Barnabás alias TRABARNA stand up műsorát hallgathatta meg a közönség! Barna hozta a tőle megszokott formát és egyedi stílusával, közvetlenségével fantasztikus hangulatot teremtett, nem csak a közönség, de még az EHRLE csapat körében is. A szórakozás után nem maradt más hátra, mint egy ízletes, svédasztalos ebéd, melynek hangulatát a Soundforce zenekar élőzenés előadása növelte. Az ebéd fénypontja volt, hogy kedveskedtünk még egy meglepetéssel…

Az ebéd után pedig egy kültéri bemutató következett, ahol az érdeklődők akár saját maguk is kipróbálhatták a mosóberendezéseket!

Ősszel újra találkozunk, addig is látogassanak el a kéthetente irodánkban megrendezésre kerülő EHRLE Akadémiára

Nyitvatartás

 

 


Autó Motor és Tuning Show 2016, Hungexpo rendezvényközpont


2016.03.18-20

AMTS Autó, Motor és Tuning Show, Hungexpo: március 18-20.

Márciusban ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és vására,
amelyen nagy örömünkre mi is kiállítóként leszünk jelen.

Szeretettel várjuk kedves érdeklődőinket a kiállítás ideje alatt, a Hungexpo „A” pavilonjának 51. számú standján,
a Volkswagen és a Nimrod standjaival szemben!
A kiállításon megtekintheti bemutató gépeinket,valamint beszélhet kollégáinkkal a felmerült kérdéseiről.


Cím

A rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információt megtekintheti a következő linkre kattintva:

http://www.amts.hu/hu

 A Kvant Kft. - EHRLE Hungária csapata

Nyitvatartás