Made in Germany

EHRLE AKADÉMIA ÉS ROAD SHOW JELENTKEZÉS

A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, idén ősszel újra nyakunkba vesszük az országot, és útjára indul az öt állomásos EHRLE Road Show!

Az idei állomások:

2019.09.26. Szeged

2019.10.10. Mátészalka

2019.10.17. Fót

2019.11.07. Kaposvár

2019.11.21. Győr

Ha már egy ideje gondolkodik a mosóépítésen, de a távolság miatt még nem tudott részt venni EHRLE Akadémián, ez a rendezvénysorozat Önnek szól! Ha már részt vett budapesti EHRLE Akadémiánkon, de még maradtak kérdései, akkor is érdemes eljönnie, hiszen a tájékoztató előadások mellett mosóbemutatóra, mosótulajdonosi prezentációra is sor kerül, valamint az egyéni kérdések megvitatására is hosszabb idő áll rendelkezése.

Elsőként 2019.09.26-án Szegeden, a Szegedi Vadaspark rendezvénytermében várjuk az érdeklődőket! A résztvevők megtudhatják, mik az önkiszolgáló autómosó építés legfontosabb lépései, milyen adottságokkal szükséges rendelkeznie a megfelelő területnek, mit kínál az EHRLE technológia. Ezt követően egy mosótulajdonosi előadás is elhangzik a mosóépítésről- és üzemeltetésről, sok-sok személyes tapasztalattal, élménnyel, tanácsokkal kiegészítve. Természetesen kötetlen beszélgetésre és a felmerülő kérdések megvitatására is lehetőség lesz majd, néhány finom falat és frissítők társaságában. Az elmélet után pedig a gyakorlatban is bemutatásra kerül az EHRLE mosótechnológia a közeli, Kálvária sugárúton található autómosóban. Az érdeklődők megismerhetik a mosó működését, megtekinthetik és kipróbálhatják a berendezést, véleményezhetik a mosóhatást.*

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben a fenti sorok felkeltették érdeklődését, biztosítsa részvételét az alábbi űrlapon történő regisztrációval, s kollégáink emailben további felvilágosítást küldenek az Ön számára.

Várjuk szeretettel!

*A helyszín- és programváltoztatás jogát fenntartjuk.

  1. Adatvédelmi nyilatkozat helye: http://ehrle.hu/altalanos/adatvedelmi-nyilatkozat/
  2. Információs levéllel kapcsolatos Adatvédelmi nyilatkozat helye: http://ehrle.hu/altalanos/hozzajarulo-nyilatkozat-informacios-level-kikuelesehez/