Standard acél tetőszerkezet

2 órás díjmentes képzés  MINDENT AZ AUTÓMOSÓ BERUHÁZÁSRÓL
        Kapcsolati űrlap kitöltése           ||| KÖZVETLEN MEGKERESÉST KÉREK

További kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, vagy írjon az info@kvant.hu email címünkre!

Standard acél tetőszerkezet – design

A standard acél tetőszerkezet robosztus és vizuálisan vonzó megoldás, amely a mosóállások és az autómosó ügyfelek időjárástól való védelmét hosszú évekre előre garantálja.

Kategória Önkiszolgáló autómosók

 

Az acélszerkezet DIN 10210MSH minőségű acél zártszelvényből készül. A korrózió és az időjárás elleni védelem záloga a tűzihorganyzás. A tetőszerkezet galvanizált, majd műanyaggal bevont trapézlemezekből készül.

A standard tetőszerkezet 2,1kN/m2-es hóterhelésre van méretezve. Külön kérés esetén 4.2 kN/m2-re méretezett változat is elérhető. Az attika is galvanizált, majd műanyaggal bevont acéllemezekből készül.

A középen elhelyezett autómosó tájékoztató jelzések kérés esetén áttervezhetőek kivilágított reklámfallá.

Ebben az esetben az éjszakai kinézet még inkább feltűnő, hozzájárulva a jóval átlag feletti mosóforgalomhoz. Emellett az acélszerkezet védelmet nyújt a technológiai konténer vagy a kiszolgálóállások számára is.

 

A különálló mosóállások extrém strapabíró sík elválasztófalakkal vannak határolva. Az elválasztófalak emellett kiváló reklámfelületeket biztosítanak, valamint jól látható felületükön elhelyezheti a kezeléshez szükséges utasításokat mosóügyfelei számára.  

© 2020 EHRLE GmbH