SmartLine acél tetőszerkezet

2 órás díjmentes képzés  MINDENT AZ AUTÓMOSÓ BERUHÁZÁSRÓL
        Kapcsolati űrlap kitöltése           ||| KÖZVETLEN MEGKERESÉST KÉREK

További kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, vagy írjon az info@kvant.hu email címünkre!

SmartLine acél tetőszerkezet

A SmartLine acél tetőszerkezet a megrendelő követelményeinek megfelelően alakítható ki. Minden opció egyedileg, egymástól függetlenül választható ki. A SmartLine acél tetőszerkezet az Ön önkiszolgáló autómosójának egyedi karaktert ad. 

 

Polikarbonát tető – elegánsan ívelve

A tető 10mm vastagstagságú polikarbonátból készül, aluminium profilokkal megerősítve az ívelésnek megfelelően, EPDM ajakos szigetelésekkel. A szélső világítások mellett található az esővíz elvezetés.

A polikarbonát tető különleges bevonattal rendelkezik, így öntisztuló (esővíz hatására) hatású, valamint jégeső álló.  

Elliptikus attika – galvanizált és porfestett

Az elliptikus attika lehet a teljes rendszer fénypontja. Az attika egyszerűen, a már meglevő fémszerkezeten található tartóba szélbiztosan csatlakoztatható,így a belső vízelvezető és a technológiai eszközök elegánsan elfedhetők. 

Fényreklámok – Egyedi és egyéni kivitelben.

Nálunk egyedi reklámfeliratot is kérhet, amelyet kifejezetten az Ön kérésének megfelelően alakítunk ki. Bármilyen betűstílus vagy logó több színben beilleszthető a SmartLine attikába.

LED-cső reklámok a Neon fényreklám helyett.

Modern LED csövek is helyezhetőek a SmartLine attika aljára. A LED csöves megvilágítással akár 90%-al is jobb hatékonyság érhető el, mint a hagyományos neon fényreklámokkal. A LED csövees megvilágítás 24V-os váltóárammal üzemeltethető (alacsony feszültség). A rendszer -30 és +60°C között üzemeltethető. A sötét őszi és téli hónapokban is vizuálisan attraktív, fényárban úszó optikával rendelkezhet autómosója.

Üveg válaszfalak, nagyszilárdságú biztonsági üvegből

Az egyes mosóállások 12mm vastag biztonsági üvegfalakkal vannak elválasztva. Az üvegpanelek porfestett, rongálásbiztos aluminium keretekkel vannak rögzítve. Főképpen az utolsó mosóállásoknál és a design orientált rendszereknél ajánlott az üvegfalak beépítése. Az üveg elválasztó falak és az üvegkeretek a RAL színskála szerinti színekben érhetők el.

© 2020 EHRLE GmbH