Üzemeltető / A tartalomért felelős:
KVANT Kft. - EHRLE Hungária
1116 Budapest,
Temesvár u. 19-21.
Tel.: +36 (1) 371 - 0760
Fax.: +36 (1) 362 - 6219
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.ehrle.hu
www.kvant.hu
www.onkiszolgaloautomoso.hu
www.gozborotva.com
Cégjegyzékszám: 13-09-076164
Adószám: 12283611-2-13

Adatnyilvántartási azonosító: 04490-0001 (www.adatvedelmibiztos.hu)

Adatvédelmi nyilatkozat:

A KVANT Kft. - EHRLE Hungária a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli és semmilyen formában nem adja azt tovább. Az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.), a Direktmarketing Törvény (1995. évi CXIX. tv.), valamint a 2008. évi XLVIII. törvény értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) a KVANT Kft.-EHRLE Hungária, mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja. Adatszolgáltatása önkéntes. A KVANT Kft.-EHRLE Hungária által gyűjtött személyes adatok kezeléséről Ön bármikor tájékoztatást kérhet a vevőszolgálaton keresztül, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. Írásban elküldött kérésére adatait azonnal töröljük.

Ha hírlevelet kap az EHRLE Hungáriától, melyet nem szívesen fogad, kérjük, a hírlevélben a leiratkozás szóra kattintva, vagy e-mailben kérve mondja le a szolgáltatást. Ellenkező esetben a hírlevél küldését engedélyezettnek tekintjük.


Használati feltételek:

www.ehrle.hu
Érvényes: 2010.01.01-től

A honlapunk kötelező érvényű adatot, információt, vagy ajánlatot nem közöl. A termékekhez kapcsolódó valamennyi adat és információ kizárólag abban az esetben érvényes, ha azokat egy direkt ajánlatban, vagy visszaigazolásban írásban megerősítjük. A honlapon található valamennyi adat és információ nagy gondossággal került összeállításra, ennek ellenére csak tájékoztató jellegűek, így felelősséget nem vállalunk értük.
Valamennyi, a honlapunkon található linket legjobb tudásunk szerint választottuk ki. Ezek azonban idegen tartalmakat hordoznak, melyekhez mi csupán a hozzáférést közvetítjük. Nem vállaljuk a felelősséget a kapcsolódó linkek alatt található oldalak tartalmáért, az ott közölt információk valódiságáért.
A honlap tartalma teljes egészében törvényileg védett, másolása akár részben, akár egészében tiltott.
A honlap tartalma információként szolgál, s kizárólag ebből a célból költségmentes. Valamennyi egyéb célú felhasználás - különös tekintettel a kereskedelmi célú hasznosításra - tiltott.

 

A weboldalt Rocskai Gergely készítette.
Rocskai Gergely Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
sideBarHírlevél feliratkozás

Adja meg adatait, és iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi nyilatkozat


EHRLEhu Filmtár

EHRLEhu Filmtár

EHRLEhu Tagság

Bizonyos aloldalak látogatásához regisztrációra van szükség. Az űrlap kitöltése után ne felejtse el emailfiókjából visszaigazolni a regisztrációt.

EHRLEhu a facebookon