AMTS 2024 összegzés

2024. március 24-én, vasárnap este zárult hazánk legnagyobb autós-motoros show-ja, amelyen mi is részt vettünk kiállítóként. A három nap alatt több mint 80 000 látogató érkezett az AMTS rendezvényre.

A kiállítás során pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk, hiszen számos résztvevő látogatott el standunkhoz, és sok potenciális ügyféllel volt lehetőségünk beszélgetni a terveikről. A látogatók leginkább az autómosó beruházás megtérüléséről és a költséghatékony megoldásokról érdeklődtek. Ezekről részletes információkat kaptak az EHRLE konzultáció során. Ha Önnek bármilyen kérdése van az önkiszolgáló autómosó befektetéssel kapcsolatban, ne habozzon, és jelentkezzen konzultációs lehetőségünkre!

Bővebb információért és időpontfoglalásért kattintson ide!

 

Sokan voltak kíváncsiak az új EHRLE MatCleaner szőnyegtisztító berendezésünkre, amit a standunkon ki is lehetett próbálni! Emellett bemutattuk EHRLE magasnyomású tisztítóberendezéseinket is, kiemelten az EHRLE HSC gépünket, melyet belülről is megnézhettek az odalátogatók! 

Egy kis ízelítő, hogyan zajlott a kiállítás:

AMTS2024

kép 1 / 5

EHRLE MatCleaner – szőnyegtisztítógép

Az EHRLE MatCleaner szőnyegtisztító berendezéssel könnyen és gyorsan meg lehet tisztítani a textil- illetve gumi autószőnyeget. Géptípustól függően lehetőség van nedvesen illetve szárazon is eltávolítani a szennyeződéseket az autósszőnyegről, illetve meg is szárítani. Ha szeretné megnézni működés közben, akkor tekintse meg alábbi rövid videónkat!

EHRLE Szőnyegtisztító berendezése – terméklap

A másik újdonságunk az EHRLE HSC magasnyomású tisztítóberendezés, ami professzionális tisztítási megoldást kínálhat szállítmányozóknak, mezőgazdasági vállalkozóknak és autószerelőknek. Az alábbi videóban részletesebb információkat találhat, valamint meghallgathatja egy vevőnk tapasztalatait a berendezésről.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjen ajánlatot az info@kvant.hu e-mail címen keresztül! 

Keressen meg bennünket, és hozzunk létre együtt egy jól működő EHRLE önkiszolgáló autómosót!

Kattintson ide, töltse ki űrlapunkat, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

© 2020 EHRLE GmbH