ActivePower Pearl – INEX

További kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, vagy írjon az info@kvant.hu email címünkre!

ActivePower Pearl INEX – ÚJ!

Új mikroszemcsés tisztítószer , mely könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a szennyfátyolt, kefe felhasználása nélkül. 

Kategória Tisztítószerek

 

Az EHRLE ActivePower Pearl INEX vegyi részlegünk szakemberei fejlesztették ki, majd az évek során tökéletesítették a környezeti feltételeknek megfelelően, kimondottan az önkiszolgáló autómosó berendezésekben történő használatra.Az ActivePower Pearl INEX-el történő tisztítás a járműápolás 1. lépése. Ez az alapja minden további ápolási lépésnek és a garanciája az elégedett mosóügyfeleknek az Ön önkiszolgáló autómosójában.

A tenzidek és az aktív tisztító összetevők magas aránya, kombinálva a piros és kék ActivePower Pearl gyöngyökkel biztosítja a tökéletes tisztítóhatást és ezzel egyidejűleg a környezet védelmét is. Az ActivePower Pearl gyöngyök nem csak az általános szennyeződéseket, hanem az úgynevezett szennyfátyolt is hatékonyan távolítják el a járművek felületéről. A meleg lágyvízzel kapcsolatba lépve, az EHRLE ActivePower Pearl MicroPowder tenzidjei és komplexképző hatóanyagai úgy működnek, mint több ezer apró szivacs, és garantálják a pórusokig hatoló, alapos tisztítást, anélkül, hogy károsítanák, karcolnák a jármű felületét.

A tökéletes habképződés magas diszperziós tulajdonsággal és az intenzív, friss illattal párosulva gyerekjátékká teszi az autómosást és biztosítja az elvárt, tökéletes tisztaságot az Ön autómosó ügyfelei számára.

Irány a webshop!

© 2020 EHRLE GmbH