A cégvezetés első lépései az ipari tisztítástechnológia területén

A rendszerváltást közvetlenül megelőző időszakban vált a gépesített ipari tisztítástechnológia napi aktualitássá, hiszen sok új épület beruházás, termelőüzem és ipari csarnok került átadásra, illetve számos régebbi létesítmény újult meg, melyek tisztításánál a régi módszerek már nem voltak megfelelőek. Ezzel párhuzamosan új vállalkozási ágak jelentek meg (pl.: iparszerű épülettisztítás, autómosó vállalkozások, stb.) melyek igényelték a korszerű tisztítóberendezéseket. Ezt az igényt felismerve kezdtünk el először olasz gyártmányú, majd a tapasztalatok birtokában a jobb minőséget és hátteret biztosító német gyártok termékeit importálni és forgalmazni.

1988

Az első önkiszolgáló autómosó értékesítése

 

A mobil tisztítóberendezések értékesítése és szervízelése terén szerzett tapasztatalatokra alapozva egy szinttel feljebb léptünk, a telepített központi tisztítóberendezések és önkiszolgáló autómosók területére. 1990-ben, egy olajtársasági tender győzteseként, letelepítettük az első önkiszolgáló magasnyomású autómosó berendezésünket. Ezzel egyúttal kezdetét vette egy olyan, a mai napig is tartó szakmai program, melynek keretében több, mint négyszáz önkiszolgáló tisztítóberendezést helyeztünk üzembe.

1990

A Kvant Kft. alapítása, a tisztítástechnológiai program bővítése, új partnerkapcsolatok kialakítása

 

Az ipari tisztítástechnológia területén már nevet szerzett KVANTOR KFT tulajdonosa a továbbfejlődés jogi és pénzügyi feltételeinek javítása érdekében egy új cég megalapítása mellett döntött, így jött létre a KVANT KFT.
Az új cég képviseleti szerződést kötött 1996-ban a németországi Kränzle céggel, 1997-ben az elsősorban jó minőségű padlótisztító automatákat előállító, svájci Cleanfix céggel, illetve egyéb kézi és gépi tisztítóeszközöket gyártókkal.

1995

Átrendeződés, ügynöki értékesítési időszak

 

A KVANTOR Kft. Nilfisk-Advance általi felvásárlását követően a KVANT Kft. kapcsolatrendszere és programja is kényszerűen átrendeződött. A korábbi kapcsolatokat feladva, három évig a Nilfisk-Advance önkiszolgáló autómosók ügynöki értékesítését végezte.

2005

Az EHRLE program elindítása

 

A Nilfisk-Advance Kereskedelmi Kft-vel való 3 éves együttműködés szerződés kifutását követően A KVANT Kft tulajdonos cégvezetője új program elindítása mellett döntött, melynek eredményeként a cég az EHRLE Reinigungstechnik GmbH magyarországi kizárólagos partnerévé vált, s tevékenységét KVANT Kft – EHRLE Hungária néven folytatta.
Rövid időn belül igazolódott, hogy a magyar piacon helye van a hosszútávon gondolkodó, magas minőségi színvonalra törekvő, a szaktanácsadást, a vevőszolgálati munkát és a szervizhátteret kiemelt fontosságúnak tartó ipari tisztítástechnológiai vállalkozásnak.

2009 tavasz

Az első magyarországi EHRLE autómosó megnyitása

 

2009 novemberében megnyitásra került az első magyarországi EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezés Egerben, melynél a mosótechnológiát egy kétállásos JetWash Plus típusú Outdoor berendezés biztosítja.

2009 november

100. magyarországi EHRLE autómosó értékesítése

 

2014 decemberében igazi mérföldkőhöz érkeztünk: Megnyitásra került a 100. magyarországi EHRLE autómosó berendezés, Gyulán, az akkori Agip (ma MOL) töltőállomáson. A berendezés a mára már sokak által megkedvelt JetWash Duo Plus típus, 2 mosóállással.

2014

A 150. magyarországi EHRLE autómosó értékesítése

 

2016 májusában értékesítésre került a 150. magyarországi EHRLE autómosó berendezés. Ezt a mérföldkövet a 13. EHRLE Nyílt napon, 2016.05.12-én, tortával, különleges kedvezményekkel megünnepeltük.

 

2016

Átléptük az 5.800.000 számot

Gépipari vállalkozásként indította el 1997-ben a KVANT Kereskedelmi. és Szolgáltatóipari Kft-t Hencsei Zoltán, de az idén 20 éves jubileumát ünneplő cég gyökerei valójában 1989-re nyúlnak vissza. Erről az évfordulóról a Piac és Profit magazin is megemlékezett. Azóta a vállalat minden dolgozója azon munkálkodik, hogy kézzel fogható hasznot kínáljon az ügyfeleinek, valódi versenyelőnyt adjon a vevőinek. Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az úton!

 

2017

Átléptük az 5.800.000 számot

 

A 2020-as év mondhatjuk, hogy rendkívüli volt, hiszen számos dologgal kellett szembenéznünk.

Reagálva a kialakult járványhelyzetre, elindítottuk az online Ehrle Akadémiát, volt, hogy home office-ban dolgoztunk, az EHRLE Road Show-t is újra kellett gondolnunk. Ám mindezek mellett küldetésünket teljesítve, idén is számos EHRLE önkiszolgáló autómosót telepítettünk, és üzemeltünk be.

Mit jelent az, hogy 5.800.000?
Az idei évben számításunk szerint Magyarországon ennyi gépjárművet mostak le az EHRLE önkiszolgáló autómosókban.

 

 

2020. számokban: 80 telepített mosóállás, közel 30 telepített új ehrle autómosó, több mint 300 aktív mosótulajdonos, dolgozóink létszáma (beleértve szervizeseket, és irodai munkatársakat) több mint 30%-al növekedett.

2020

© 2020 EHRLE GmbH